Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

jueves, 13 de octubre de 2011

Practica el arte del strobist, o flash adicional externo a la càmara.


2 comentarios:

Terra i vida dijo...

sembla que costa treure a la llum les fotos fetes.. Ei que n' hi vaig veure de molt maques, De moment ens conformem amb les presentades per Alba.
REcordem si no vaig errada que un petit flash pot fer meravelles , que hem treballat a modo manual, que vam configurar la camàra per fer sincronia . Que vam configurar els valors a una apertura de f8 per la majoria i una velocitat mitja d 125/ 160 el iso uns es van arriscar a valors petits de 100 i altres a 400.
Que donem permis al mestre per que vagi a molts molts cursos per els que no tenim el temps adient.
I el que es mes important que entre tots podem creixer en coneixements i eficiencia!

Terra i vida dijo...

al grup fotoaventura-amics de la foto del flickr, penjeu les vostres imatges de la tarde strobist, hi ha un debat obert