Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

sábado, 3 de diciembre de 2011

Fotografiando luces de navidadFotos de Antonio Tolmo Pujol


Fotos de Gumer Aranda


Fotos de Joan Nadal


Fotos de Òscar

Fotos de Josep Gonzàlez 
Fotos de "Josep M." 

Fotos de Joan Nadal

Fotos de Natai de.D4 comentarios:

Marta bernadets dijo...

Molt xules les fotos!! Quina pena que no vaig poder venir!! Saludosss

eb3alfmiguel dijo...

Esta mela perdi quepena. Saludo atodos

Two-Photographers dijo...

this blog is great! love your style and photos!:) please keep doing! we are now your follower! we are still looking for creative folks like u so please visit our blog;) regards, www.vier-augen.blogspot.com

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

M'han agradat molt les fotos i el contraste de llums amb el paisatge de nit, us vau fer veure perquè aquell mateix vespre ens van dir que voltava un munt de gent per ricard vinyes i plaça europa tirant fotos.

Moltes felicitats!!!