Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

domingo, 19 de febrero de 2012

CarnavalFostos de Antonio Tolmos


Fotos de Sara alarconFotos de Gumersindo arandaFotos de J.AFotos de ZoraidaFotos de Miquel MontoroFotos de Blanca Martines

Fotos de Josep Gonzàlez 


Fotos de Albert Prado
Fotos de Eli

Fotos de Gabriel Aliana 


Fotos de Jose campoFotos de Oscar
Fotos de Jaume Pons
Fostos de Jaume 
4 comentarios:

Terra i vida,fotografia dijo...

buff quin nivell hi ha per aqui. Gumer molt bon detalls . Sara impecable,J:A com sempre fantàstic ,, enfí cada cop mes grans tots.

Vicky dijo...

yo me he quedado sin palabras... hay cada foto que no veas me encantan todas!!! cuando tenga las mias ya os las enseñaré pero viendo el nivel :'(
FELICIDADES A TODOS!

Marta bernadets dijo...

Molt bones fotos tots!! Quin nivell!! Al final no us vaig veure per allí, només vaig veure un momentet a la Blanca, però veig que vau disfrutar a tope!! Salutacions

Calaverto dijo...

Hola a tots, les fotos molt bones totes, però una pregunta puc compartir la foto dels pallassos de Jaume p? Ens van fer unes quantes i m'ha costat trobar-la, som de la familia. Una salutació.