Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

domingo, 3 de junio de 2012

A fer pràctiques de fotos amb flash al Parc de l’aigua

Fotos de Manuel PorteroFotos de Jose Antonio LoperaFotos de Juan NadalFotos de Gabriel AlianaFotos de Montserrat Paune Fotos de Jaume de francisco  Fotos de Josep M.Fotos de Morgan Morgan Fotos de Josep GonzàlezFotos de Esther Guiu 
3 comentarios:

Las fotos de Sara dijo...

Pero si semblo un angelet!! jajaja

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Bonica sortida, vage Sara que no et podràs queixar de lo retratada que has quedat!!!. Veig que us ho vau montar bé, em recorda a classe!! :) petonets per tots.

Vicky dijo...

Pero si merendasteis y todo!! jajaja podríais haber guardado un trocito... :'(