Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

domingo, 10 de junio de 2012

Fotos al Mercat Medieval d’AlmenarFotos de Manuel Portero Fotos de José AlbaFotos de GumerFotos de Sara alarcon Fotos de Montserrat PauneFotos de Juan NadalFotos de Montse AgulloFotos de Òscar Barrios Fotos de Zoraida Grande Fotos de Josep Bonet Rius Fotos de Rosa Mª Puigredon Fotos de Josep Gonzàlez Fotos de Adolf Izquierdo Fotos de Jaume de francisco Fotos de Esther Guiu Fotos de Manoli Alba  Fotos de Josep M. Fotos de Jose Luis Campoy 2 comentarios:

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Ala qué bé que us ho vau passar!!! quanta gent i cuantes fotos! Teniu fotos precioses!!! quina envejeta!!!!! moltíssims petonets per tots!!!

Anónimo dijo...

Bon reportatge companys