Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

sábado, 20 de octubre de 2012

Temática: fotos de hojas

Fotos de José AlbaFotos de  Pepa Puigdevall Fotos de Adolf Izquierdo Fotos de Maite de DiegoFotos de Manuel PorteroFotos de Anna BotanchFotos de Marya bernadetsFotos de SaraAlarconFotos de Juan NadalFotos de Merce Farre Fotos de NatiFotos de Roser GranollersFotos de Luis FernandoFotos de Gabriel AlianaFotos de xavier RuizFotos de Josep PuigfelFotos de Jaume de FranciscoFotos de Dolors reig vilarrublaFotos de Jaume PonsFotos de Josep M.Fotos de Esther Guiu


Fotos de Encarni Santiago


Fotos de Anna mª GarrigaFotos de Gumer


2 comentarios:

Josep Gonzàlez dijo...

Una varietat molt bona de fulles.
Veig que no us va fer por el temps que va fer.
Així m'agrada!!!!

Salutacions per a tots

Josep

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Quines fotos més xules que hi ha!!!. Llàstima que no vaig poder venir dissabte però he fet els deures!! :) com l'Oscar!!. Felicitats a tots per aquestes fotos!!. Molts petonets per tots!!