Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

sábado, 20 de octubre de 2012

Temática: fotos de hojas

Fotos de José AlbaFotos de  Pepa Puigdevall Fotos de Adolf Izquierdo Fotos de Maite de DiegoFotos de Manuel PorteroFotos de Anna BotanchFotos de Marya bernadetsFotos de SaraAlarconFotos de Juan NadalFotos de Merce Farre Fotos de NatiFotos de Roser GranollersFotos de Luis FernandoFotos de Gabriel AlianaFotos de xavier RuizFotos de Josep PuigfelFotos de Jaume de FranciscoFotos de Dolors reig vilarrublaFotos de Jaume PonsFotos de Josep M.Fotos de Esther Guiu


Fotos de Encarni Santiago


Fotos de Anna mª GarrigaFotos de Gumer


2 comentarios:

Josep Gonzàlez dijo...

Una varietat molt bona de fulles.
Veig que no us va fer por el temps que va fer.
Així m'agrada!!!!

Salutacions per a tots

Josep

Dolors Reig Vilarrubla dijo...

Quines fotos més xules que hi ha!!!. Llàstima que no vaig poder venir dissabte però he fet els deures!! :) com l'Oscar!!. Felicitats a tots per aquestes fotos!!. Molts petonets per tots!!