Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

sábado, 15 de diciembre de 2012

Temàtica: Aparadors de Nadal


Fotos de Albert PradoFotos de Pepa Puigdevall  Fotos de GumerFotos de  Antonio Gil Fotos de Jaume PonsFotos de Lupe Gual Fotos de Marta Bernadets Fotos de Josep BonetFotos de Gabriel AlianaFotos de  Gina SurduFotos de Merce Farre 


Fotos de Blanca  Martínez Fotos de Consol Guiu


Fotos de Josep Puigfel Fotos de Maite de Diego Fotos de Josep M.Fotos de Anna Botanch Fotos de Angela Fotos de Natai 2 comentarios:

Maite de Diego dijo...

BON NADAL A TOTS I FELIÇ ANY NOU 2013

eb3alfmiguel dijo...

Excelentes fotos de Lujo. Un abrazo.

FELIZ NAVIDAD y PROSPERO AÑO 2012 +1


MERRY CHRISTMAS AND HAPPY 2012 +1

Mis Blogs .

eb3alf.blogspot.com/
eb3alfmiguel.blogspot.com/