Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

sábado, 1 de diciembre de 2012

Temàtica: Nocturnes Urbanes

Fotos de Antoni tolmosFotos de Gabriel  Alianafotos de Pepa PuigdevallFotos de Marta BernadetsFotos de Jose Luis Campoy Fotos de Manuel Portero Fotos de  GumerFotos de Jose Antonio Lopera Fotos de Xavier Farre Fotos de Encarni Santiago Fotos de Lupe GualFotos de Joan Nadal Fotos de Anna BotanchFotos de Maite de Diego Fotos de Josep Bonet Rius Fotos de Merce Farre Fotos de Jaume PonsFotos de Josep M. Fotos de Josep Gonzàlez Fotos de Angela No hay comentarios: