Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

sábado, 9 de febrero de 2013

Temàtica: Fotos de carnaval


Fotos de Jose Mª Baro 


Fotos de Antonio TolmosFotos de Manuel Portero Fotos de GumerFotos de AngelaFotos de Pepa Puigdevall Fotos de Pau Vila Fotos de Joan NadalFotos de Jose MariaFotos de Gabriel AlianaFotos de Albert PradoFotos de Xavier Planes Fotos de NatiFotos de Lupe GualFotos de Zoraida Grande Fotos de Julian Escudé Fotos de Maite de Diego


Fotos de Montserrat Paune Fotos de Jose Luis Campoy Fotos de Merce Farre Fotos de Josep Bonet 
Fotos de Sara Alarcon Fotos de Josep M. Fotos de Modest Palau Fotos de Jaume Pons, del Carnaval de TarragonaFotos de Anna BotanchFotos de José LuisFotos de Vicens Lopez Roca 
No hay comentarios: