Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

lunes, 16 de septiembre de 2013

Fira medieval de Balaguer

Fira medieval de BalaguerFotos de Gabriel  AlianaFotos de Xavier Farre Fotos de Jose MariaFotos de Dolors Reig Fotos de Pepa PuigdevallFotos de Josep Maria EstadellaFotos de Jaume Pons Fotos de  Xavier Planes Regi Fotos de Sara Alarcon


Fotos de Antonio Tolmo
Fotos de Maite de Diego
Fotos de Gumer ArandaFotos de Encarni Santiago Fotos de Consol Guiu
Fotos de Nati3 comentarios:

Angie fotos dijo...

Xulissimes..

dolors reig dijo...

Hola companys, hi ha un munt de fotos molt boniques!. No vaig poder estar-hi amb vosaltres el dissabte pero si que em vaig poder escapar el diumenge. Rebeu tots una abraçada molt gran esperant poder compartir una altra tarda de dissabte. Petonets per tots!

Laura Cabezuela dijo...

Muy buen blog, te empiezo a seguir.

Pásate por el mío, dime qué te parece y si te animas....SIGUEME! :)

http://tualondresyyoalafotografia.blogspot.com.es/

GRACIAS.