Amics de la Foto de Lleida , com diu el nom que hem escollit, es un grup d'amics aficionats a la fotografia. No pretenem res més que gaudir d'aquesta afició , per això organitzem diferents activitats totes relacionades amb la fotografia. Ens trobem els dissabtes tarda a la botiga: Sirera,Serveis Fotogràfics, al carrer Bisbe Ruano 9 Tots hi esteu convidats. Totes les activitats són gratuïtes.

Dissabte dia 18 de febrer, 2017 sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla

Pel proper dissabte dia 18 de febrer, 2017 us proposem fer una sortideta a fer fotos al Turó de la Moradilla
Punt de trobada: Botiga Sirera
Hora: 4 de la tarde

Per tot el conjunt de la Serra hi ha una interessant xarxa de trinxeres, refugis i altres obres de la darrera gerra civil, en gran part molt modificats per la seva adaptació a les necessitats fílmiques de quan es va rodar la pel·lícula "La fiel infanteria" l'any 1959.
El jaciment més destacat el té dalt la torre de guaita, amb unes sitges excavades al conglomerat, i restes de cases al peu del vessant est, en un replà i d'aparent datació medieval.


Sirera Serveis Fotografics, S.L.
C/Jaume II nº 7 baixos
25001 Lleida
973 241878

sábado, 2 de noviembre de 2013

Centre històric de Lleida

Centre històric de LleidaFotos de Josep Maria EstadellaFotos de Anna BotanchFotos de Vicens Lopez RocaFotos de Xavier FarreFotos de Lupe Gual ArmengolFotos de AnhellsFotos de Jose MariaFotos de Consol Guiu  Fotos de Juan NadalFotos de  Pepa Puigdevall
Fotos de Gumer Aranda


Fotos de Xavier Solé
Fotos de Conxita Rates FarreFotos de Antonio Tolmo
Fotos de Merce Farre
No hay comentarios: