dimecres, 4 de març del 2020

Sortida fotogràfica: "Mar rosa d'Aitona"

 



A la comissió de sortides i junta de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA ens complau anunciar-vos una nova sortida fotogràfica, "Mar rosa d'Aitona”.
 
Si vols gaudir d’una tarda de natura i fotografiar el magnífic mar rosa d'Aitona i la seva posta de sol, et convidem a acompanyar-nos aquest proper diumenge dia 8 de març, de les 16.00 a les 19.30 h.

La trobada serà a l’aparcament del Pavelló Poliesportiu d’Aitona a les 16.00 h., des d’on sortirem en cotxes particulars fins els camps de fruiters.

Per aquesta sortida es poden utilitzar tot tipus d’objectius, des de gran angulars fins als teles passant pels macros. En funció del dia que tinguem, també pot ser interessant l’ús dels filtres polaritzats i de densitat neutra així com els trespeus (trípode) per a la posta de sol. Es recomana dur roba i calçat adequat.

La sortida és gratuïta i exclusiva per als socis i sòcies, però requereix que us inscriviu mitjançant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/K5ZIt1SHXJYHhH2m0tUbkS

 
Recordeu que el grup de whatsapp al què us inscriureu servirà per coordinar la sortida i compartir les fotos. Després de l’activitat, aquest grup de whatsapp específic serà eliminat.

Confiant que aquesta nova activitat sigui del vostre interès, rebeu una cordial salutació.