dissabte, 21 d’agost del 2021

Sortida "Via Làctia a Utxesa", 4 de setembre de 2021

  

Company, companya,

 

Tots sabem que les nits d’estiu tenen un encant especial i és que son un bon moment per a contemplar el firmament i visualitzar la via làctia.

 

Amb molta il·lusió, reprenem les sortides i convidem tots els socis i sòcies a la sortida “Via làctia a Utxesa”. El punt de trobada serà el dissabte 4 de setembre, a les 20 h,  en el pàrquing del camp de futbol de l’Atlètic Segre de Cappont i des d’allí anirem en cotxes fins la ubicació corresponent.

 

Per a la sortida és imprescindible portar una càmera de fotos amb ajustos manuals, trespeus (trípode) i una llanterna. A més a més us recomanem que porteu un objectiu angular i lluminós, disparador, roba d’abric, una cadira plegable i antimosquits.

 

Tal i com es caracteritza a les nostres sortides, diverses persones de la comissió de sortides donaran suport tècnic i compositiu als companys que ho demanin.

 

Si ens vols acompanyar en aquesta sortida, exclusiva i gratuïta per als socis i sòcies de l’ASSOCIACIÓ AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, inscriu-te ara utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/JoxX30LNvWEC8FSLmEn6aT

 

Uns dies abans de l’activitat, si la previsió del temps és bona i no hi ha restriccions, es confirmarà l’activitat mitjançant el grup de Whatsapp d’inscripció, aquest grup de Whatapp també servirà per coordinar la sortida, vehicles, compartir la ubicació, etc. Com sempre, uns dies després de finalitzar l’activitat, eliminarem el grup de Whatsapp.

 

Confiem que aquesta activitat sigui del teu interès i que ens puguem retrobar.




La Junta i la comissió de sortides