dimecres, 1 de desembre del 2021

Informació de la 2a edició del "Taller d’iniciació a la fotografia", dissabte 11 de desembre de 2021



BONES NOTICIES, TENIM NOVA EDICIÓ DEL "Taller d’iniciació a la fotografia", dissabte 11 de desembre

ISO, diafragma, profunditat de camp, f, balanç de blancs, enfocament, apertura, velocitat d’obturació, triangle d’exposició, distancia focal, histograma, composició, regla dels terços, regla de la mirada, …., si aquestes paraules et sonen a xinés, tenim la solució !

Apuntat al "Taller d’iniciació a la fotografia" amb en Marc Carnicé de Sirera Serveis Fotogràfics. Aquesta formació pretén que tinguis uns coneixements bàsics de fotografia que et permetin disparar en els modes manuals, conèixer millor la teva càmera i millorar la composició fotogràfica. El curs està dissenyat perquè sigui molt pràctic ja que s’introduiran els conceptes bàsics de la fotografia amb pràctiques sobre la teva pròpia càmera o mòbil amb ajustos manuals.

El curs tindrà una durada de 6 h que es realitzaran el dissabte, 11 de desembre de 2021, de 10 a 13 h i de 15 a 18 h., en el parc ambiental Serra Llarga de Lleida (aprop de la Caparrella).
El cost de la formació pels socis i sòcies és de 10 € i pels que no son socis serà de 20 €. Les places s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció.

Reserveu la vostra plaça mitjançant el següent formulari electrònic:
https://forms.gle/Z72iW91zWXDRPTCfA


Un cop feta la inscripció, us informarem si heu estat admesos i llavors s’obrirà un període de pagament per formalitzar la petició i confirmar la plaça.

Per participar en aquesta formació és recomanable portar una càmera fotogràfica o un mòbil amb ajustos manuals i no és necessari disposar de coneixements bàsics de fotografia.