divendres, 24 de juny del 2022

Posta de sol i nit d’estrelles als Monegres



Sortida rere sortida, poc a poc hem anat avançant fins arribar a l’estiu. Per donar una bona benvinguda a aquesta època de l’any tant màgica no se’ns ha acudit una altra cosa que organitzar una de les sortides que més ens agrada, una nocturna ! Així, el proper 2 de juliol et convidem a la sortida “Posta de sol i nit d’estrelles als Monegres”.

 

A les 18.15 h, ens trobarem al camp d’esports de Lleida i ficarem rumb cap a la zona dels Monegres. La previsió és arribar aviat per poder fer fotos a la posta de sol en un dels emplaçaments i desprès ens moure’m fins un tossal on soparem i esperarem que es posi el sol per fer fotos a la via làctia fins les 2.30 h.

 

Per la sortida és necessari dur equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu amb especial recomanació dels angularsfiltres fotogràfics, tres peusintervalòmetrefrontal i/o llanterna, cadira plegable, entrepà per sopar, begudescalçat i roba adequada i d’abric.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides qui alhora donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Tal i com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar les persones que no tenen transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el tema dels vehicles.

 

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols acompanyar-nos en aquesta nova sortida, inscriu-te gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/BLRIeqdWyCnHjd2ZA3pqpV

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La junta i la comissió de sortides,