dilluns, 15 d’agost del 2022

Click de l’estiu. Paisatge urbà



Companys, companyes,

Un cop acabada la 2a setmana del concurs “Click de l’estiu”, volem agrair de nou la gran participació i qualitat de les fotografies que heu presentat, han tornat a ser moltes les fotografies rebudes i guapíssimes. En breu el jurat farà la selecció de les tres fotografies d’aquesta setmana que passaran a la final i les publicarem al compte d’Instagram de l’associació @amicsfotolleida

Comencem una nova setmana i per tant comencem una nova temàtica, en aquest cas el tema triat és  “PAISATGE URBÀ”. A sota us recordem l’objectiu i les normes del concurs.

Per tal d’animar-vos a continuar gaudint de la fotografia durant aquests mesos d’estiu, en col·laboració amb Sirera Serveis Fotogràfics i Vanguard,  hem preparat el concurs “Fes click a l’estiu”.

Des de l’1 d’agost fins el 5 de setembre, cada setmana proposarem un tema del què us demanarem que feu i compartiu les vostres millors fotografies. En aquesta activitat podran participar tant socis/ies com amics/gues de l’associació Amics de la Foto de Lleida. Podreu publicar tantes fotografies com vulgueu però hauran de ser fotografies pròpies realitzades durant la setmana de la temàtica del concurs i amb una edició bàsica (llums i ombres, composició HDRs i panoràmiques).

Caldrà tenir un compte d’Instagram públic, ser seguidor del compte @amicsfotolleida i usar l’etiqueta @amicsfotolleida i el hashtag #concursclickestiu. Durant la setmana anirem publicant al compte de l’associació les fotografies que més ens agradin i a inicis de setmana publicarem les tres fotos que passen a la final. 

A partir del 6 de setembre publicarem la fotografia guanyadora segons el veredicte del jurat, l’autor de la qual s’endurà d’un magnífic trespeus de carboni per a viatges.

Aquesta setmana, del 15 al 21 d’agost, la temàtica serà “PAISATGE URBÀ”.

Som-hi, estem impacients de continuar veient les vostres fotografies !

Bon estiu 😉