dijous, 22 de setembre del 2022

Taller d’iniciació a Photopills



Fa uns dies us presentàvem el projecte “Compartim” mitjançat el qual us animàvem a compartir els vostres coneixements sobre alguna temàtica relacionada amb la fotografia i/o el vídeo.


Fruit d’aquesta crida, ja tenim preparada la 1a de les propostes que ens ha fet arribar un dels nostres company. En concret, en Ramon Simona ens oferirà un “Taller d’iniciació a Photopills”. Aquest taller el realitzarem el dissabte, 8 d’octubre, de 9.30 a 13.30 h, al Centre d’Interpretació de la Mitjana de Lleida.


En resum, es treballaran els conceptes bàsics relacionats amb l’aplicació Photopills, algunes de les seves píndoles, els punts clau per aconseguir sols i llunes grans respecte als motius, la calibració i fiabilitat. També es veurà amb més detall l’eina de planificació fent diversos exemples de planificació de sol, lluna i via làctia sabent el punt origen i calculant la data en la que succeirà el que hem planificat. Per acabar, també es veuran algunes eines útils per quan ja tenim planificada la nostra fotografia.


Tot i que no és imprescindible, per aquest taller es recomana portar un mòbil i/o tauleta amb l’aplicació Photopills instal·lada per anar pràcticament mentrestant avancem en el temari.


De forma opcional, a les 18.30 h aprox, quedarem en un punt de la ciutat de Lleida per fer la prova d’una de les fotografies planificades durant el curs. Es recomana portar un teleobjectiu encara que tampoc seria imprescindible.


Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols assistir a aquest taller presencial, et pots inscriure gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/Cd5DrIYGwUHHyN6eyajYB0     

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La Junta i la comissió de formació