dijous, 29 de setembre del 2022

Xerrada sobre la “Direcció de models per a fotografia i retrat”




Fa uns dies us presentàvem el projecte “Compartim” mitjançat el qual us animàvem a compartir els vostres coneixements sobre alguna temàtica relacionada amb la fotografia i/o el vídeo. Fruit d’aquesta crida, fa uns dies vam presentar-vos la primera acció formativa, el “Taller de Photopills” amb en Ramon Simona.

Avui, tenim el plaer d’informar-vos de la xerrada sobre la “Direcció de models per a fotografia i retrat” que impartirà el nostre company Toni Gil, el dissabte, 15 d’octubre de 2022, de 10 a 12 h, al Centre d’Interpretació de la Mitjana de Lleida.

 

La fotografia de retrat, com altres disciplines, requereix d'un bon coneixement i control de la llum, de saber extreure el màxim de la càmera, l'objectiu i de combinar el maquillatge i la roba del model d'acord amb el resultat planificat. Però sobretot, requereix saber donar les instruccions adequades al nostre model: sense aquesta habilitat, tota la resta perd sentit.

 

Com comunicar-se amb el model durant la sessió fotogràfica és un coneixement imprescindible que molts de nosaltres aprenem a base de provar i equivocar-nos. Molts cops!

 

Tot i així, hi ha  tècniques per aconseguir una bona comunicació que ens permet materialitzar la foto que hem planificat.

 

En aquesta xerrada, en Toni Gil compartirà les seves experiències i el coneixement que he acumulat en els darrers 3 anys de fotografia de retrat i que li han permès arribar aconseguir uns resultats força interessants.

 

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA i vols assistir a aquest taller presencial, et pots inscriure gratuïtament utilitzant el següent enllaç:

https://chat.whatsapp.com/J4MJwzn2UIx0LgwMBELNM6   

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La Junta i la comissió de formació