dilluns, 22 de maig del 2023

Sortida al “Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici”



Vols passar un dia de natura entre llacs en un Parc Nacional? Doncs no et perdis la propera sortida dels Amics de la Foto de Lleida, acompanya’ns el 3 de juny de 2023, de les 7 a les 21 h, al “Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici”.

 

A les 7 h sortirem de l’aparcament del Camp d'Esports de Lleida fins a Espot. En arribar, agafarem els taxis (cost 24 €/persona) que ens deixaran a dalt de tot, al refugi d’Amitges. Desprès d’esmorzar, anirem baixant entre llacs fins arribar al Llac de Sant Maurici, on tornarem a agafar els taxis per tornar a Espot. Durant el camí de baixada pararem a dinar els nostres entrepans.

 

Per aquesta sortida es necessitarà un mòbil i/o equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu, roba i sabates adequades, begudes i entrepans per esmorzar i dinar.

 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin.

 

Tal com acostumem a fer en aquest tipus de sortides, per minimitzar l’impacte dels vehicles en el medi ambient i facilitar el transport, uns dies abans de la sortida coordinarem el desplaçament amb vehicles propis.

 

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta nova sortida, inscriu-te fins el 29 de maig, mitjançant el següent enllaç:

https://forms.gle/wtzdL3bmPg2Umj7W7

 

En el moment de la inscripció caldrà fer l’abonament de 24 € al número de compte de l’associació ES20 3140 0001 9400 1168 0400. En el concepte del pagament indiqueu el vostre nom i cognoms + "Aigüestortes" i envieu el justificant de pagament al correu electrònic de l'Associació Amics de la Foto de Lleida <amicsdelafotodelleida@gmail.com>. 

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.


La junta i la comissió de sortides