diumenge, 29 de gener del 2023

Sortida “De sol a sol al Baix Camp”



El proper dissabte, 4 de febrer de 2023, esteu convidats/es a la sortida “De sol a sol al Baix Camp”.

A les 6 h sortirem, amb cotxes particulars, des de l’aparcament del camp de futbol de l’Atlètic Segre del barri de Cappont de Lleida amb l’objectiu de poder immortalitzar la sortida de sol des de la cala Bot o la cala Califòrnia a Miami Platja.

Un cop fetes les fotos de la sortida de sol, esmorzarem a la braseria Montse de Mont-roig del Camp i visitarem l’ermita de la Mare de Déu de la Roca on a les 13 h hi dinarem.

En acabar de dinar, anirem a l’ermita de Sant Roc de l’Hospitalet de l’Infant des d’on podrem fer posta sol i la sortida de lluna. Es preveu que arribem a Lleida cap a les 20 h aprox.

Per la sortida es necessitarà un mòbil i/o equip fotogràfic amb ajustos manuals i qualsevol tipus d'objectiu (en especial angulars i teleobjectius), tres peus, disparador, roba d’abric i begudes. 

El cost del dinar serà de 23 € (cafès no inclosos) i caldrà seleccionar prèviament el menú. Fins dimecres teniu temps de formalitzar la reserva del dinar, per fer-ho caldrà que ingresseu els 23 € al compte bancari de l’associació ES20 3140 0001 9400 1168 0400, indicant el vostre nom i cognoms i el text “ – Baix Camp”. Posteriorment, caldrà que envieu el justificant de pagament al correu-e amicsdelafotodelleida@gmail.com. Només en el cas que l’organització anul·li l’activitat, es retornaran els diners. 

Aquesta activitat estarà conduïda per membres de la comissió de sortides els quals donaran suport a les persones que ho necessitin. 

Nota: Degut a la capacitat del restaurant, aquesta sortida està limitada a les 45 persones primeres que formalitzin el pagament.

Si ets soci o sòcia de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA, no et perdis aquesta nova sortida, inscriu-te mitjançant el següent enllaç i tria el teu menú:

https://forms.gle/TjqfbQjypRpVnTXD7

Confiant que aquesta activitat sigui del teu interès, rep una cordial salutació.

La junta i la comissió de sortides