dimarts, 7 de febrer del 2023

1r FotoRepte DETALLS DE LA CIUTAT DE LLEIDA



Des de la Junta Directiva de l’associació AMICS DE LA FOTO DE LLEIDA us volem recordar que ja fa més de tres mesos que vàrem iniciar una activitat fotogràfica què, tant pel seu format com per la seva temàtica, és imaginativa i original.

Com sabeu, el "1er FotoRepte DETALLS DE LA CIUTAT DE LLEIDA" és una activitat en la que tot el col·lectiu de sòcies i socis de l'associació ens hem reptat a aconseguir fotografies interessants de detalls de la ciutat.

L'activitat també és innovadora per l'interès que va manifestar des del primer moment Turisme de Lleida que és l'organisme de promoció turística de La Paeria qui ens donarà suport econòmic amb l'emmarcat de les fotos seleccionades, a la seva exposició col·lectiva en un lloc emblemàtic de la ciutat i també amb l'atorgament de premis a dues de les fotografies.

Per tant, tenim l'oportunitat d'acreditar el potencial del nostre col·lectiu a l'hora de descobrir, extreure i captar del paisatge urbà, arquitectònic, monumental i històric de la ciutat de Lleida algun detall característic, identificatiu, emblemàtic o que fins i tot ens hagi passat desapercebut. Es tracta de captar i posar de manifest el detall o el petit detall de l'entorn urbà a tall de fotografia "macro" de la ciutat.

Gràcies a la col·laboració de l'Associació Amics de la Seu Vella vàrem poder tenir l'ocasió de fer una visita guiada i descobrir detalls del monument més emblemàtic de Lleida. Estem segurs que arreu de la ciutat hi ha detalls que podem descobrir i fotografiar. Es tracta doncs de reptar la nostra imaginació i creativitat per aconseguir-ho.

Us volem recordar que el termini per presentar les fotografies finalitza el proper 31 de març i que cal fer-ho enviant-les al correu electrònic de l'associació: amicsdelafotodelleida@gmail.com.

Teniu també tota la informació al vostre abast en la pàgina web de l'associació: https://amicsdelafotodelleida.blogspot.com/2022/11/detalls-de-la-ciutat-de-lleida.html

Comptem amb tu per assolir que aquest primer FotoRepte sigui un èxit i aconseguim una mostra fotogràfica singular, inèdita i atractiva que podrem lluir i de la que tot el col·lectiu de socis i sòcies ens en sentirem orgullosos.

La Junta Directiva